skip to Main Content

Contact

Als u vragen heeft over reserveringen, arrangementen, zaalverhuur, het programma, activiteiten, evenementen of andere zaken betreft Theater in het Klavier, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Anton Pieckplein 2
5171 CV Kaatsheuvel

(0416) 20 50 00
welkom@theaterinhetklavier.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Theater in het Klavier? Vul dan hieronder uw e-mailadres in en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief. In onze nieuwsbrief vindt u al het nieuwe over o.a. onze voorstellingen, activiteiten en evenementen.

Ja ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Theater in het Klavier

PARKEREN BIJ HET KLAVIER

Ook als u met de auto komt heeft Theater in het Klavier bijzondere voordelen. U kunt uw auto op de volgende locaties gratis parkeren op loopafstand:

  • Parkeerterrein aan De Werft / de Huijgenstraat
  • Parkeerplaats langs de Bilderdijkstraat
  • Vondelstraat
  • Peperstraat*

*Dit is een ‘blauwe zone’ waar u maximaal max 1 uur mag parkeren op van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur en op koopavonden tot 21:00 uur

Als u in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart, dan kunt u nog dichterbij de ingang parkeren op een van de gehandicaptenparkeerplaatsen. Ook mag u met een gehandicaptenparkeerkaart onbeperkt parkeren waar voor anderen een beperkte parkeertijd geldt. Een kaart met de locatie van de parkeergelegenheden vind u hier.

THEATER IN HET KLAVIER

Het theater is voorzien van bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van techniek. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u een vraag op het gebied van techniek? U kunt de technische gegevenslijst en het lichtplan van Theater in het Klavier hieronder downloaden of uw specifieke vraag sturen naar techniek@theaterinhetklavier.nl.

Technische gegevenslijst

Podiumregelement

Lichtplan

WIFI IN HET KLAVIER

In het Klavier kunt u gratis gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk. Omdat het Theater toegankelijk is voor iedereen is er ook gedacht aan de gebruiksvriendelijkheid op het gebied van internet. Ontdek alle voordelen van gratis Wi-Fi in het Klavier tijdens uw bezoek aan het theater.

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top