skip to Main Content

Zaalverhuur

Een uiterst moderne bijzonder bruisende omgeving kunt u als organisatie, particulier of vereniging multifunctionele ruimtes huren voor het organiseren van vergaderingen, evenementen, feesten, congressen en vele andere bijeenkomsten. Het Klavier biedt een scala aan bijzondere mogelijkheden.

Heeft u een specifieke vraag of heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt, laat het ons weten. Het is onze service om uw wensen en verzoeken te vervullen waar mogelijk. Onze ervaring en expertise zorgt ervoor dat er weinig bijzonderheden zijn die wij niet kunnen invullen.

Download hier onze brochure

Theater in het klavier

Het theater beschikt over een inklapbare tribune met 242 comfortabele theaterstoelen, verstelbaar podium, heren- en dameskleedkamer met douche en nog veel meer bijzondere voorzieningen. Door de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van verlichting, audio en projectie is dit de perfecte zaal voor een grotere conferentie, feest of presentatie. Laat uw fantasie de vrije loop of laat ons meedenken hoe we uw bijeenkomst bijzonder kunnen maken.

De Raadzaal

Deze stijlvolle Raadszaal is niet alleen een trouwzaal, maar ook te huur als bijzondere conferentieruimte, voorzien van een geavanceerde conferentie-installatie met opnamemogelijkheid van beeld en geluid. Deze zaal is bij uitstek geschikt voor conferentie doeleinden. Met de vele zitplaatsen, diverse video- en audiomogelijkheden, live streaming en sfeervolle ambiance voldoet deze zaal ruimschoots aan de eisen van deze tijd. Heeft u speciale wensen? Stel ze gerust en wij kijken of het mogelijk is.

Vergaderruimtes

Het Klavier beschikt over een aantal bijzondere vergaderruimtes. Zo zijn er grote, middelgrote en kleine vergaderruimtes die standaard zijn voorzien van een LED-scherm met aansluiting voor een laptop. Ook de tafels hebben aansluitpunten voor laptops, tablets en mobiele telefoons.

De multifunctionele vergaderruimtes in Het Klavier zijn te huur in vele verschillende formaten. Er zijn genoeg mogelijkheden om uw vergadering of bijeenkomst te kunnen organiseren.

De Danszaal

De speciaal voor dansactiviteiten en -verenigingen ingerichte danszaal is geschikt voor vele verschillende dansvormen. Naast het LED-scherm met aansluiting voor een laptop, is deze danszaal voorzien van een spiegelwand met ballet barre, een moderne muziekinstallatie, dansvloer en een aparte heren- en dameskleedkamer.

Arrangementen

Bij het huren van een van onze ruimtes heeft u de mogelijkheid om een arrangement te reserveren. Wilt u samen met de andere gasten gebruik maken van een lekkere lunch, diner of gewoon een kopje koffie met wat lekkers? Vraag gerust naar de mogelijkheden en maak uw vergadering een beetje meer bijzonder.

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top