skip to Main Content

Wees welkom tijdens de openbare repetitie van Drumband Prins Maurits!

NIEUWE VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Drumband Prins Maurits bestaat dit jaar 44 jaar, een vereniging die inmiddels in de regio ruime bekendheid heeft gekregen. Een gezellige muziekvereniging, die met haar leden iedere zondag met veel plezier repeteert om op een gezellige manier mooie slagwerkmuziek te leren. Maar dit kan natuurlijk niet zonder enthousiaste vrijwilligers!

Het bestuur laat weten: We zijn naarstig op zoek naar iedereen, die passie heeft voor samen muziek maken en enthousiasme voor onze leden. We repeteren iedere zondagochtend tussen 10:30 uur en 12:00 uur in basisschool De Vaert in Kaatsheuvel. En zo om de paar weken treden we op bij evenementen of concerten in de omgeving.

Wil jij eens ijken of het je wat lijkt om ons te helpen? Kom dan naar de openbare repetitie op zondag 8 maart in Het Klavier aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Deze begint om 10:45 uur en zal rond 12:15 uur afgelopen zijn. Je kunt vrijblijvend met ons kennismaken en ervaren of je je bij ons thuis zou kunnen voelen. En voor wie de drumband al kent: nodig je familie, vrienden, buren, kennissen uit om ook te komen kijken! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De toegang is natuurlijk gratis.

Ook als je iemand kent, die misschien ook lid wil worden van de club, dan is hij of zij natuurlijk ook van harte welkom! Kom jij ook kijken?

Bron: De Duinkoerier, 4 maart 2020

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top