skip to Main Content

Voorstelling ‘Nashville Tennessee’

Op zaterdag 7 december staat er een show op de programmering die drie muziekstromingen uit Nashville combineert, namelijk Country, Americana en Westcoast.

Country Music is toch wel een van de bekendste muziekstromingen die uit de Amerikaanse staat Tennessee komt. Met Nashville als het mekka van de Country en Western van zowel toen als nu te horen. In deze voorstelling zullen al deze nummers tot leven worden gebracht door Jordyn Mallory en Jennifer Ewbank.

Jordyn Mallory uit Nashville heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. U kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zij hit Dirt Road Anthem,

In deze nieuwe theatershow is zij de Leading Lady Singer samen met Nederlands beste countryzanger Wim van de Vliert; hij stond met zijn band aan de begin successen van Ilse de Lange.

Jennifer Ewbank, singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Ook op uw event mag zij natuurlijk niet ontbreken. “Ik ben al mijn hele leven met muziek bezig.” Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek.

In haar carrière heeft Jennifer niet stilgezeten. Zo bracht zij haar album “London tree” uit, waarop naast een serie aantrekkelijke covers ook eigen materiaal te beluisteren is. Een cd waarin haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als “Line in a song” en “Imagine” tot meer upbeat nummers als “Stars” en “5 more minutes”. De blondine schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo pop en countrymuziek.

Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst Nationaal te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederlands als België aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez.

En natuurlijk niet te vergeten: de vele optredens die zij heeft verzorgd op diverse evenementen zoals diners, gala’s en trouwerijen. Wilt u deze voorstelling bezoeken? Koop dan uw tickets via www.theaterinhetklavier.nl/product/nashville-tennessee of aan de bar Bij Anton.

Bron: De Duinkoerier, 27 november 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top