skip to Main Content

The Shakin’ Arrows op het plein

Op zondagmiddag 18 augustus kunnen de echte dansliefhebbers vanaf 15.00 uur volop genieten als Nederlands langst bestaande sixties-formatie The Shakin’ Arrows het podium betreden op het Anton Pieckplein Bij Anton, in Kaatsheuvel.

The Shakin’ Arrows is in 2019 zijn 58e muzikale jaar ingegaan en de muzikanten vormen daarmee de langst bestaande sixties-formatie die het Nederlandse muziekwereldje kent. Wie had kunnen vermoeden dat zij anno 2019 nog steeds een overvolle agenda zouden hebben en ook nog steeds volle zalen zouden trekken? The Shakin’ Arrows speelt op een zowel professionele als kwalitatief sterke wijze nog steeds de sterren van de hemel in een klassieke Rock’n Roll-bezetting, zijnde sologitaar, basgitaar, rhytmgitaar en drums. Het repetoire bestaat uit compacte, recht-door-zee rock’n roll met een briljante sixtiesrandje, een pompende ritme sectie, strakke gitaarsolo’s, pure 50’s en 60’s hits gecombineerd met melodieuze zangpartijen die permanent in je hoofd blijven hangen.

Heel leuk voor het grote publiek dat een stukje ware rock’n roll-geschiedenis te horen krijgt. Een aanrader dus om deze populaire Nederlandse rock’n roll-formatie op zondag 18 augustus vanaf 15.00 uur op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel te bezoeken. Entree: GRATIS!

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top