skip to Main Content

Terugblik op Pianos4Pardoes

Het evenement vond plaats op 2 november, maar omdat het zo’n ontzettend leuke avond was, hierbij een leuke impressie van Pianos4Pardoes. Even nagenieten voor de organisatie én haar gasten!

Het Klavier werd tot een Crazy Theater omgetoverd. Na maandenlange voorbereiding mocht Rotary Loon op Zand, de organisatie van het charity-feest haar gasten ontvangen. Doel van de avond was zoveel mogelijk gezinnen een verblijf in Villa Pardoes te gunnen. Bedoeld voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend, ziek kind van 4 tot en met 12 jaar.

Het doel is wéér gehaald! Ruud Gommers ontving names de Rotary op het begin van de avond de vele sponsoren. Zij hebben in brasserie Bij Anton een walking dinner en een gezellig samenzijn gehad. De vierkoppige akoestische band Dr. Feelgood Live zorgde daarbij voor de muzikale invulling en creëerde een festivalsfeer. Daarna druppelden de verdere gasten binnen, die door het Kaatsheuvels gelegenheidsorkest De Kromme Noten warm werden onthaald.

Na het welkomstwoord van de burgemeester van de gemeente Loon op Zand, Hanne van Aart, kon het feest écht beginnen. De twee beroemde pianisten van de Crazy Piano’s uit Scheveningen met hun drummer en saxofonist (main act) bezorgden de gasten in de theaterzaal een spetterende en wederom een succesformule te zijn. Aan het eind van de avond mocht de inkomend voorzitter van de Rotary, Kamiel van Riel, de cheque aan Villa Pardoes uitreiken. In totaal werd maar liefst €27.500,- euro voor dit goede doel opgehaald. Fantastisch!

Rotary Loon op Zand bedankt Bij Anton, de vele sponsoren, loterijdeelnemers, artiesten, vrijwilligers (o.a. voltallig team MHC DES Dames 1) en natuurlijk haar gasten voor de geweldige opkomst en opbrengst.

Bron: De Duinkoerier, 13 november 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top