skip to Main Content

Teams Kaatsheuvelse Kenderkwis kunnen zich nog inschrijven tot 23 december

Je hoort het overal: “Wat is het toch geweldig dat er steeds meer wordt georganiseerd in Kaatsheuvel.” De aanleg van het Anton Pieckplein en Het Klavier zijn daar toch zeker wel mede de oorzaak van; uiteindelijk is de organisatie van de Kaatsheuvelse Dorpskwis 4 jaar geleden ook vooral bij elkaar gekomen omdat we vanaf dat moment gebruik konden gaan maken van een centraal punt in Kaatsheuvel waar je activiteiten kunt laten plaatsvinden voor jong en oud.

Toch besloot dezelfde organisatie om na 3 geweldige edities een jaartje kwissen voor de volwassenen over te slaan. Maar om een heel jaar niets te doen was natuurlijk ook niet de bedoeling, vandaar dat een aparte werkgroep is samengesteld om in 2020 de eerste Kaatsheuvelse Kenderkwis te organiseren; tenslotte heeft de jeugd de toekomst en zijn zij op lange termijn de eventuele nieuwe deelnemers voor de ‘volwassen’ kwis.

Daarnaast zijn wij van mening dat voor de jeugd tussen 11 en 17 weinig georganiseerd wordt en omdat samen kwissen verbindt werd de Kaatsheuvelse Kenderkwis geboren.

We zijn dan ook erg blij dat inmiddels bijna 10 teams zich hebben ingeschreven om deel te gaan nemen tijdens de kwis op 29 maart 2020…

Toch kwam ons ook ter oren dat er kinderen zijn die wel mee willen doen maar het aantal deelnemers om een team te vormen niet halen. Wij vragen in eerste instantie namelijk jezelf aan te melden in teams van 8-10 personen. Maar omdat wij natuurlijk ook graag willen dat iedereen die zin heeft om mee te kwissen daar ook de mogelijkheid voor krijgt, hebben we besloten om samen met jullie te kijken wat we kunnen doen.

Dus heb je een kleiner team? Aarzel dan niet en meld je toch aan via kenderkwis@dekaatsheuvelsedorpskwis.nl

We kijken dan samen met jou of we misschien voor een oplossing kunnen zorgen door deelnemers met elkaar in contact te brengen. Zorg dat je niet te lang meer wacht want 23 december sluiten we de inschrijving en gaan we de deelnemende teams al meer informatie te verschaffen. Meer weten over de deelname aan de kwis, kijk dan op de website: www.dekaatsheuvelsedorpskwis.nl

Gerdy Zijlmans, bestuurslid – De kaatsheuvelse Dorpskwis

Bron: De Duinkoerier, 11 december 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top