skip to Main Content

SteamPieck Muzieck in Centrum Kaatsheuvel op zaterdag 16 mei

Opzet

Op maar liefst 7 tot 9 verschillende plaatsen wordt muziek gemaakt. Vaak zijn het muzikanten in opleiding, bij een harmonie of muziekschool. Ook muzikanten met heel veel ervaring doen eraan mee en zijn van harte welkom om de bezoekers van Centrum Kaatsheuvel muzikaal te verwennen. Het geluid wordt naar wens licht uitversterkt. Vaak blijft het winkelend publiek even luisteren naar de muzikanten. Het geheel geeft extra sfeer in winkelcentrum de Hoofdpoort en op de trottoirs in de Hoofdstraat en de Peperstraat. Per muziekpunt wisselen de muzikanten elkaar af. Ze zijn alleen, in een duo of met een klein groepje. Dit alles gebeurt tijdens het Pleinfestival op zaterdagmiddag 16 mei tussen 12 en 16 uur.

Thema en inspiratie

Om het nóg leuker te maken vragen we de muzikanten om zich te kleden in de z.g. steampunk-stijl. Je zou dit in een eigentijds alternatief kunnen noemen in de Anton Pieck-stijl. Kijk maar eens naar de beelden van vorig jaar…

Pleinfestival

Deze activiteiten zijn een onderdeel van het Pleinfestival. Gelijktijdig is er ook een programma op het Anton Pieckplein. Het wordt dus een hele mooie middag in Centrum Kaatsheuvel.

Wil je meedoen?

Vorig jaar deden bijna 40 muzikanten mee. Iedereen vond het erg leuk en doen ook dit jaar weer mee. Daarom hebben we dit jaar voor meer stekkies gezorgd, zodat er meer muzikanten mee kunnen doen. We kunnen de ‘artiesten ook helpen met passende kleding en een hoed. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Uiteraard is er ook iets lekkers voor de deelnemers op deze middag.

Heb je belangstelling?

Neem dan contact op met de organisatie. Deze is in handen van Muziekschool de Heraut: muziekschooldeheraut@home.nl (0416-280824) en Centrummanager Wim Aussems wim.aussems@home.nl (06-55555848).

Bron: De Duinkoerier, 11 maart 2020

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top