skip to Main Content

Prijsuitreiking Kaatsheuvelse dorpskwis 2019

In een bomvol Klavier vond zaterdag de prijsuitreiking plaats van de derde editie van de Kaatsheuvelse Dorpskwis. Inmiddels uitgegroeid tot een enorm festijn waar ongeveer 1200 mensen bij aanwezig zijn. Naast sponsoren en vrijwilligers onder dat aantal waren het vooral deelnemers die de afgelopen weken in spanning zaten of zij zich tot winnaar 2019 mochten uitroepen, als opvolger van de Kromme Noten en de Van Boxtels.

Team ‘Alles behalve de Laatste’ is met een puntentotaal van 1495 uitgeroepen tot winnaar 2019. Alle aanwezigen konden live meekijken op de verschillende tv-schermen die in de verschillende zaalsdelen hingen. De feesttent was omgedoopt tot Holland House onder muzikale leiding van Dansdisco Rian. Daarnaast straalde Bij Anton de gemoedelijke sfeer van een Britse pub uit waar Dave’s One Man Band een strak repertoire uit de hoge hoed toverde. Ondertussen pompten de mannen van 100% Katoen een flinke dosis muzikaal testosteron de theaterzaal van Het Klavier in.

Op de tweede plaats eindigde team De Ballies en op plek drie stond team ‘wij doen het licht wel uit!’. Na de uitslag ging het feest nog even door om rond enen afgesloten te worden. De organisatie bedankt alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren die hebben bijgedragen aan een succesvolle editie. Op naar de volgende editie van de Kaatsheuvelse Dorpskwis!

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top