skip to Main Content

Nog op zoek naar een cadeau voor onder de kerstboom?

Sinterklaas heeft het land inmiddels weer verlaten en kerst staat alweer bijna voor de deur. En wat zijn de feestdagen zonder cadeaus? Voor iedereen die nog zoekende is hebben wij nog een tip. Geef een beleving cadeau met een kaartje voor een van de voorstellingen in Theater in het Klavier. Ook voor het tweede deel van het theaterseizoen 2019-2020 staan verschillende interessante voorstellingen en evenementen op de planning. Zo zijn Henk Poort en Christel de Laat inmiddels al uitverkocht.

Maar niet getreurd, er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor o.a. “GROK… one more time!”. In 2017 traden zij voor het laatst op in de theaterzaal van het Klavier in Kaatsheuvel. Binnenkort staan zij nog eenmaal met swingend repertoire op het podium, dit keer aangevuld met verschillende oud-leden van de band. Probeer maar eens stil te blijven staan als je deze ervaren coverband hoort! De tophits van toen en nu komen in een razend tempo voorbij. Van Earth, Wind & Fire, Tavares en Joe Cocker tot Alicia Keys en Bruno Mars.

Ook is de kaartverkoop voor het tonpraoten gestart. Theater in het Klavier presenteert samen met de tonpraoters en vele vrijwilligers een typisch Brabantse avond: het ouderwets tonpraoten! De actualiteit van de dag wordt aan de kaak gesteld en diverse typetjes zetten de lachers naar hun hand. De deelnemende tonpraoters worden later bekendgemaakt. Maar zorg dat je er snel bij bent want vorig jaar was de zaterdag enorm snel uitverkocht!

En mocht u er dan toch nog niet helemaal uit zijn kunt u altijd nog de cadeaubon van Bij Anton cadeau geven. Een cadeau dat altijd in de smaak valt bij jong en oud. Tickets voor de voorstellingen zijn zowel online via www.theaterinhetklavier.nl als aan de bar Bij Anton te bestellen.

Bron: De Duinkoerier, 11 december 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top