skip to Main Content

Meeproeven tijdens sfeervol Foodtruckfestijn

Afgelopen weekend vond het Pieckplein Foodtruckfestijn plaatst in Kaastheuvel. Met een vernieuwde inrichting en heerlijk weer mag het weer een succes genoemd worden.

Dit zorgde onder andere voor een knus en overzichtelijk festijn, waar de foodtrucks en live muziek prachtig tot hun recht kwamen. Het rook de afgelopen dagen heerlijk naar de versbereide gerechtjes uit de diverse foodtrucks. Het zomerse weer en de talloze lampjes zorgde voor een relaxed festivalsfeertje.

De bezoekers genoten van de lekkere hapjes onder het genot van sprankelende drankjes en bruisende live muziek met een nostalgisch tintje. De kinderen vermaakten zich kostelijk in de voor hen ingerichte speelweide waar ze naar hartenlust konden knutselen en bouwen terwijl de ouders heerlijk konden vertoeven op het terras.

De worst en broodjes pulled pork van Tony and the Smokers vlogen van de smoker en de kazen en tapas van Proeff waren de perfecte aanvulling voor de borrelende bezoekers.

Aroi Thai serveerde in bliksemtempo de heerlijke curry’s en hun Pad Thai was om je vingers bij op te eten. Voor de iets minder avontuurlijke fijnproevers onder ons was daar Oerburger met malse burgers in diverse varianten. Pittige Surinaamse lekkernijen van Esta Loco versterkten het zomerse gevoel en de Frituur Mobiel kwam met verrassende variaties op frituurklassiekers als een spicy frikadel met wasabi mayo.

Op vrijdagavond begon Diederik Verhoeven met heerlijke muziek uit zijn mooie verzameling langspeelplaten en singles. Diederik wordt vanaf oktober het nieuwe vaste gezicht van Anton’s Vinyl Café. De Brabantse coverband Popcorn tekenende voor een geweldig sfeertje op de zaterdagavond. Zelf een fikse regenbui kon de band niet deren en speelde geweldig. Zeker tot waardering van bezoekers die na de regen weer gingen genieten van de muziek, eten, drinken en sfeer. Met hun eigen travelsleeper als podium zorgde Dr. Feelgood dat de muzikale bijdrage aan het festijn heerlijk werd afgelopen. Het was drie dagen lang een geweldig feestje op het Anton Pieckplein waar met trots op mag worden terug gekeken.

Bron: Duinkoerier 4 september 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top