skip to Main Content

Kunstencentrum ook in Kaatsheuvel

De Kaatsheuvelse dansschool Danserswijk van Natascha Sofronova en Randy Heremans houdt op te bestaan. Vanaf 27 augustus neemt Kunstencentrum Waalwijk de danslessen over in Het Klavier in Kaatsheuvel. Op zaterdag 8 september is er een gratis dansdag zodat iedereen vrijblijvend kan kennismaken met de danslessen van het Kunstecentrum.

Kaatsheuvel- Twee dagen voor de zomervakantie werd Ellen Dutron, afdelingshoofd dans van Kunstencentrum Waalwijk, opgebeld met de vraag of KCW interesse had om Dansschool Danserswijk over te nemen. Na enkele positieve gesprekken was de kogel door de kerk. Binnenkort wordt er lesgegeven in de volgende dansstijlen: kleuterdans, ballet, jazz, moderne dans, breakdance en hiphop. Kitty Angelis, die al les gaf bij Danserswijk, blijft. Daarnaast gaan Karlijn Maier, Bieke de Vuijst en Vijay Girdhari de lessen verzorgen.

Om het vertrouwen te winnen van de Kaatsheuvelse bewoners wordt op zaterdag 8 september een spetterende dansdag georganiseerd. Dan kunnen alle kinderen en jongeren gratis deelnemen aan workshops. Binnenkort vindt u hierover meer info op www.kunstencentrumwaalwijk.nl en www.theaterinhetklavier.nl. Aanmelden voor de lessen in Het Klavier kan via: e.dutron@kunstencentrumwaalwijk.nl.

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top