skip to Main Content

Koningsdag in Kaatsheuvel

Koningsdag wordt het leukste evenement van april op het Anton Pieckplein! De hele dag door is er van alles te doen. Van de aankomst van de Heer van Horne en een optocht van versierde fietsen tot een Stormkruipbaan race. Daarnaast DJ Bas voor leuke muziek om het helemaal af te maken. Ook horecagelegenheid Bij Anton is uiteraard gewoon open. Bij Anton kunt u vanaf het terras, met goed zicht op de activiteiten genieten van een bruisende Koningsdag in Kaatsheuvel.

Planning Koningsdag 2019

10:00 u: Aankomst per koets van de Heer van Horne: 750 jaar Heerlijkheid Loon op Zand.

10:05 u: Officiële opening van Koningsdag door burgermeester Van Aart. De Nederlandse vlag in top onder de klanken van het Wilhelmus, gespeeld door muziekschool De Heraut.

10:15 u: Vertrek optocht versierde fietsen achter de Heer van Horne met aansluitend de prijsuitreiking voor best versierde fiets. De prachtige stoet met voorop live muziek door De Kromme Noten wordt afgesloten door de Twinkelbus.

11:00-14:00 u: Oranje Vrijmarkt met kinderartikelen voor en door kinderen. Locatie: Anton Pieckplein, ingang vanaf Peperstraat. Voor inschrijving deelname stuur een mail naar joswjsmit@kpnmail.nl

11:00-16:00 u: Doe-activiteiten. Doorlopende activiteiten, waaronder: (water)verven, springkussen, kleurplaten, schminken, grabbelton, WipKoeien, bouwblokken, stormkruipbaan, Vier op een Rij, Pisa-toren, Sweeper, Light Hunter en meer… Alles kan met Koningsdag in Kaatsheuvel. Ook is er een speciale speelhoek voor de kleintjes. Kom kijken en doe mee! Deelnemen aan het speciale Doe-Parcoers met leuke onderdelen? De Afkraskaart voor deelname kost 2,50 euro waarmee je mag deelnemen aan leuke Doe-dingen zoals buttons maken, chips, grabbelton, ranja, schminken.

13:00 u: Start onderdeel Record Spelen.

13:00-14:00 u: Winkel-/kruiwagen-race, met aansluitend prijsuitreiking (leeftijden 3 tot 8 jaar)

14.00-15.00 u: Stormkruipbaan, met aansluitend prijsuitreiking (leeftijden vanaf 8 jaar)

15.00-16.00 Light Hunter, met aansluitend prijsuitreiking (leeftijden vanaf 8 jaar)

Bron: De Duinkoerier

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top