skip to Main Content

Karin Bruers: ‘Love is Wonderful!’

Karin is een vrouwelijke cabaretier. En wij zijn fan van haar! Twee seizoenen terug stond ze nog met Nol Havens op het podium. Nu is ze terug met haar nieuwe voorstelling die op 16 november te zien is in het Theater in het Klavier.

‘Love is wonderful!’ was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. ‘Kaatje, wat is love?’ vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: ‘Wonderful’.

‘Kaat, wat is love?’ vroeg-ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: ‘Gelul’ en begon aan haar derde chocoladebol. Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefde… daar zal ze geen obesitas van krijgen.

Wist u dat een baby die wel eten krijgt, maar géén liefde eerder overlijdt dan een baby die wél liefde krijgt, maar geen eten?

Het is een slagveld in de liefde. De vijand? De zeven hoofdzonden. In Love is Wonderful! worden ze één voor één gefileerd. Niet schrikken als Karin u af en toe kopje onderduwt, da’s lief bedoeld.

Wilt u deze voorstelling bezoeken? Koop dan uw tickets via: https://theaterinhetklavier.nl/product/karin-bruers/ of aan de bar Bij Anton.

Bron: Duinkoerier 6 november 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top