skip to Main Content

Kaatsheuvel maakt zich eerst op voor het tonpraoten

Er is en wordt hard gewerkt achter de schermen om het tonpraoten 2020 weer uniek te presenteren aan het publiek. De 1e tonpraoters zijn al in een eerdere editie geresenteerd. Het is de organisatie gelukt om 2 debutanten naar Kaatsheuvel te halen. De 1e nieuwkomer is Toon van Erp, die bij het publiek de lachspieren laat werken met zijn buut als Sollicitant. Toon heeft al met meerdere typetjes de lachers op zijn hand gehad. Hij vindt het een mooie uitdaging om met zijn hobby dit in de Kaatsheuvelse ton voor elkaar te krijgen.

De 2e nieuwkomer is Eric van Hoek, ook geen onbekende in het tonpraoterswereldje. Hij komt het publiek vermaken met zijn typetje waarvan het motto voor zich spreekt: Vliegen kan hij niet, maar… Verder is er een vertrouwd gezicht terug in de ton die velen zich zullen herinneren als Harrie R. Fender of als de Bomexpert. Huub van Beers zal in zijn nieuwe functie als Vurlaaier alle tonpraoters op zijn manier naar het podium laaien.

Heb je nog geen kaartjes, haast je dan naar Bij Anton of bestel ze via: www.theaterinhetklavier.nl/product/tonpraoten. Het beloven weer twee avonden van lachen, gieren, brullen te worden.

Bron: De Duinkoerier, 15 januari 2020

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top