skip to Main Content

Intocht in Kaatsheuvel van Sinterklaas

Nergens wordt de Sint zo enthousiast ontvangen als in Kaatsheuvel. Vele vrijwilligers van SSK zorgen ervoor dat de kinderen hun ogen uitkijken bij de Verlichte intocht.

Uit betrouwbare bron weten we dat de Sint en zijn pieten erg genieten van dit warme onthaal. Voorafgaand aan de intocht kan er gekeken worden naar het SSK journaal. Vanaf maandag 11 november zijn er 5 afleveringen te zien met de avonturen van Sint en zijn gevolg op weg naar Kaatsheuvel. Op zondag 17 november is de intocht, die begint op het Wilhelminaplein. De intocht start ook dit jaar vanaf het Wilhelminaplein en gaat via de Van Haestrechtstraat – Gasthuisstraat – Leo XIII-straat – Mgr. Völkerstraat – Hoofdstraat – Raadhuisstraat naar het Anton Pieckplein, waar hij welkom wordt geheten door de burgemeester. Muziekpiet zal hier zijn nieuwste single ten gehore brengen. DJ Piet en de abseilpieten zijn er ook weer bij.

Het weekend van 23 en 24 november is traditiegetrouw voor de SiK-activiteit in het centrum en de Sintshow In Het Klavier. Op 1 december volgt dan het ontbijtfeest met de Sint. Houd voor actuele informatie de Facebookpagina van Stichting Sinterklaas Kaatsheuvel in de gaten!

Bron: De Duinkoerier, 13 november 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top