skip to Main Content

Inschrijving Pubquiz 11 oktober nog open

De drullerige herfstmaanden staan op het punt van beginnen. Met dat natte weer en het intreden van de vroege duisternis is het zaak niet frequent naar buiten te gaan, maar je langzaam te warmen aan de haard en de spellendozen weer uit het stof te halen. Gelukkig hoef je op 11 oktober weinig uit het stof te halen en je alleen maar aan te melden: de Kaatsheuvelse Pubquiz gaat dan weer beginnen.

De Pubquiz is sinds een aantal jaar de opwarmer voor de Kaatsheuvelse Dorpskwis, het evenement waar door menig Kaatsheuvelnaar het hele jaar door over wordt nageborreld, geanalyseerd et cetera. Voor de Pubquiz geldt dit meestal niet, maar het kleinere broertje doet meestal niet onder voor de grote broer. Helaas zal volgend jaar de Dorpskwis een jaar worden overgeslagen, maar er valt met de Pubquiz genoeg te beleven.

Vele trivia-, muziek-, beeld- en geluidsvragen zullen worden afgevuurd op de deelnemers. Net als vorige jaren wordt de theaterzaal van Het Klavier omgetoverd tot bruin café , waarbij ieder team een vier tot maximaal zes deelnemers herbergt.

Een team bestaat dus uit vier tot zes personen van 18 jaar of ouder. Het inschrijfgeld per team bedraagt tien euro en is contant te betalen op de avond zelf. Het gebruik van moderne technieken als telefoons, tablets is ten strengste verboden en zal leiden tot uitsluiting van de Pubquiz-avond. Momenteel zijn er nog 10 plaatsen beschikbaar,dus wees er snel bij! Tot 11 oktober, beste Quizzers!

Organisatie De Kaatsheuvelse Dorpskwis

Bron: De Duinkoerier, 11 september 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top