skip to Main Content

Heerlijke Vakantiebraderie-Pasar Malam in Kaatsheuvel

Het weer leek nog een spelbreker, maar dit jaarlijkse evenement blijkt stevig genoeg in de agenda’s van heel veel mensen te staan. Daarom investeert het centrummanagement ieder jaar een beetje meer in deze mooie afsluiting van de zomervakantie. Ondanks de donkere wolken en af en toe wat regen was de sfeer fantastisch en waren er veel mensen op de been. Behalve toeristen van de campings en bezoekers uit (verre) regio genoten ook eigen inwoners van het Kaatsheuvelse evenement.

De Vakantiebraderie met haar uitstallingen vanuit de eigen winkels en de marktkooplieden waren tevreden. Het aanbod was zeer gevarieerd, origineel en goed geprijsd. De Pasar Malam met haar kenmerkende oosterse sfeer en smaak trok haar liefhebbers. De food en non-food was dit jaar meer verdeeld over het gehele evenemententerrein in de Hoofdstraat, Peperstraat, op het Anton Pieckplein. Ook de prachtige Sint Janskerk trok bijna 500 bezoekers.

Zowel op muzikaal als op culinair gebied waren er nieuwigheden. Bij de Sint Janskerk was het heerlijk meedansen en genieten met de Countryband Reward en bij de Primera was het swingen met de Coverband Limitz. Later brachten de Shakin’ Arrows op het Anton Pieckplein hun repertoire uit de jaren 50-60. Het werd allemaal enorm gewaardeerd door de duizenden bezoekers.

Vanuit de grote paellapan van 1.5 meter doorsnee konden weer heel wat buikjes gevuld worden in de vakantiesfeer. Mede dankzij het zonnetje dat tegen 17.00 uur doorbrak was het tot in de avond heerlijke toeven op het plein.

De kinderen werden dit keer extra verwend. Er werden 3 voorstellingen gegeven door het kindercircus Pinilotta op het Anton Pieckplein. Dit werd behalve door de kinderen óók door de ouders en grootouders gewaardeerd. In een tiental winkels kregen de kinderen een bon voor een kinderijsje cadeau, dat ze vervolgens bij de Ijscolademan direct of deze week mogen afhalen.

Dit evenement werd georganiseerd door het Centrummanagement i.s.,. De Evenementenlijn uit Kaatsheuvel en Bij Anton. Ze blikken met tevredenheid terug op dit geslaagde evenement, dat in belangrijke mate bijdraagt aan de gezelligheid en leefbaarheid in Kaatsheuvel en het centrum in het bijzonder. De eerstvolgende evenementen in het centrum van Kaatsheuvel zijn op het Anton Pieckplein. Hier wordt in het weekend van 30-31 augustus en 1 september voor de vierde keer het Pieckplein Foodtruck Festijn georganiseerd. Op zondag 15 september wordt het traditionele Super-80 van de Langstraat ontbijt weer gehouden, waarvoor kaartjes te koop zijn bij de Bruna, Slagerij Noorderveen, Bakkerij Piekfijn en Bij Anton.

Bron: Duinkoerier 21 augustus 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top