skip to Main Content

Harmonie Kaatsheuvel neemt met concert afscheid van voorzitter

Met een afscheidsconcert bedankt de Koninklijke Erkende Harmonie Kaatsheuvel zijn voorzitter Joop Bisselink die na 33 jaar het voorzitterschap heeft overgedragen aan Gerard Bruijniks. Op zondagmiddag 9 februari wordt vanaf 12.30 uur in de theaterzaal van Het Klavier een muzikaal eerbetoon gebracht. Kaarten voor dit afscheidsconcert zijn te bestellen via de site: eventix.shop/yywe6fdy. Het concert is gratis.

Het afscheidsconcert komt dit jaar in de plaats van het traditionele nieuwjaarsconcert. De opzet blijft ongewijzigd. Alle onderdelen van de harmonie zullen zich presenteren. Zij zullen elk op hun eigen manier de scheidende voorzitter bedanken voor zijn inspirerend leiderschap en de vele verdiensten/functies die Joop Bisselink voor de harmonie in de loop der jaren heeft gehad.

Met een sprankelende muzikale presentatie laat de harmonie zien welke groei en bloei de vereniging onder leiding van Joop Bisselink heeft doorgemaakt. Van een 16-tal muzikanten na de fusie 50 jaar geleden tot een vereniging met 123 leden nu, waarvan 52 procent jonger is dan 30 jaar. Daarmee heeft de harmonie een bevoorrechte positie.

De slagwerkgroep, het Aspirantenorkest en het Midden Orkest verzorgen vanaf 12.30 uur het programma voor de pauze. Vanaf 14.30 speelt het Groot Harmonie Orkest onder leiding van Geert Schrijvers in op de muzikale voorkeuren van de scheidende voorzitter,Joop is groot fan van The Beatles en bewonderaar van de muziek van zijn opa, de componist P.B. Bisselink, en dus zullen beide fenomenen muzikaal in het programma terug te vinden zijn.

Bestuur en leden zullen de scheidende voorzitter elk op hun eigen manier in de spotlights zetten en bedanken. Na afloop van het concert zullen De Kromme Noten de voorzitter feestelijk uitzwaaien, terwijl publiek de gelegenheid krijgt om Joop de hand te schudden en hun waardering te tonen.

Bron: De Duinkoerier, 15 januari 2020

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top