skip to Main Content

Guesthouse Hotel & Theater in het Klavier gaan samenwerken

De beide locaties liggen aan dezelfde straat in het centrum van Kaatsheuvel op slechts 500 meter van elkaar dus zagen ondernemers Coen Schelfhorst van het GuestHouse Hotel en Erik de Bie en Carlo Bergmans van Theater in t Klavier al snel mogelijkheden om zowel zakelijke als “leisure” gasten te ontzorgen op het gebied van de grotere evenementen. “Hoe mooi is het als je kunt vergaderen, een congres of een evenement kunt houden in onze mooie theaterzaal en dan op wandelafstand een schitterend hotel hebt waar je uitstekend kunt overnachten, aldus beide ondernemers. “Dit is gewoon een ideale locatie voor meerdaagse evenementen, mooie grote en kleine zalen, goede hotelkamers en een internationale topattractie op loopafstand, de Efteling”. We gaan bedrijven en organisaties volledig ontzorgen door 1 aanspreekpunt voor een totaalaanbod aan diensten. “Zo kunnen we voor die zakelijke gast uitstekend een totaalaanbod maken voor overnachten, vergaderen en heerlijk dineren in “bij Anton”, aldus Carlo Bermans.

Het GuestHouse Hotel is een 3-sterren “economy-boutique” hotel met een uniek concept waarbij het beste van twee werelden, guesthouse en hotel, wordt gecombineerd. Het GuestHouse Hotel kenmerkt zich door persoonlijke service en oprechte gastvrijheid, zodat de gast zich zelf kan zijn en zich thuis voelt. Het GuestHouse Hotel biedt in totaal 69 kamers in drie verschillende types die geschikt zijn voor 1 persoon tot wel 8 personen. Comfortabel en praktisch ingericht met alle faciliteiten die je in een hotel verwacht. En het 6-persoonsbed is zelfs uniek in heel Nederland. Het GuestHouse Hotel beschikt over een grote living, 2 kleinere meetingrooms en een daktuin met voorzieningen voor jong en oud en beschikt over een restaurant GuestHouse Kitchen. Overigens werkt het GuestHouse Hotel ook met andere partners samen zoals de Efteling, Experience Island en Chalet Fontaine.

Theater in t Klavier is de nieuwe multifunctionele accommodatie in het Bruisend Dorpshart van Kaatsheuvel waar naast de gezellige horecagelegenheid bij Anton, het gemeentehuis en de bibliotheek, ook een intiem theater en meerdere vergaderruimtes worden aangeboden. Een ideale locatie voor voorstellingen, vergaderingen, kleine congressen, feesten en creatieve sessies. De theaterzaal is multifunctioneel en flexibel, de tribunes met 242 stoelen kan zo worden ingeklapt en dan is de zaal voor allerlei andere evenementen geschikt. De andere multifunctionele ruimtes zijn geschikt voor 12-64 personen. Bij Anton eten en drinken voelt iedereen zich thuis, een gezellige ongedwongen ruimte met ruim terras en verrassende menukaart.

Het splinternieuwe GuestHouse Hotel, dat in juni 2018 haar deuren opent, en Theater in het Klavier, het mooie nieuwe bruisende multifunctionele meeting en evenementenlocatie, gaan intensief met elkaar samenwerken.

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top