skip to Main Content

GROK… one more time!

“Wat denken we van nog één keertje optreden met GROK?” Het begon spontaan met alleen deze tekst in de groepsapp van de coverband GROK. En omdat de enthousiaste reacties van de bandleden er niet om logen was een begin van dit event snel gemaakt.

GROK bestaat al meer dan 35 jaar en maakt muziek waar iedereen wel iets mee heeft. Nog één keertje samen optreden is niet gek, als je elkaar al zo lang kent en samen met zoveel plezier muziek maakt. In februari 2017 heeft GROK nog voor het grote publiek opgetreden in Het Klavier, niet wetende dat dit het laatste optreden zou zijn.

GROK heeft een aantal bijzondere ervaringen meegemaakt; in het voorprogramma van Guus Meeuwis en Rob de Nijs, gespeeld met Thijs van Leer, bruiloften en personeelsfeesten verzorgd en een paar succesvolle GROK Nights georganiseerd. De trouwe fans weten er alles van. Speciaal voor die fans maar ook voor familieleden en vrienden en natuurlijk voor de bandleden zelf, ontstond dit idee voor nog één keertje GROK. Het evenement GROK… one more time! was geboren.

In samenwerking met Het Klavier werd dit event uitgewerkt, een datum geprikt en kwam de kaartverkoop online. De 100 kaartjes in de voorverkoop waren binnen 1,5 dag uitverkocht! Het evenement GROK… one more time! is op dit moment zelfs al voor 90% uitverkocht! Zaterdag 18 januari 2020 wordt een mooie muzikale herinnering om nooit meer te vergeten, met gastoptredens van een aantal oud-leden van GROK. Ben jij erbij?

Bron: De Duinkoerier, 8 januari 2020

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top