skip to Main Content

Geweldige intocht, op naar komend weekend

De Sint heeft ontzettend genoten van de intocht in Kaatsheuvel. De goedheiligman was onder de indruk van de hoeveelheid mensen die langs de route stonden te kijken. “Het lijkt wel of het ieder jaar drukker wordt,” waren woorden van Sinterklaas, die gezeten op zijn nieuwe troon de intocht heeft meegemaakt.

Sint en zijn Pieten zijn zich al aan het voorbereiden op komend weekend want dan is de Sint weer in het centrum van Kaatsheuvel.

Op zaterdag 23 november is er weer de Pietentocht langs diverse winkels. Bij een aantal winkels kunnen spelletjes gespeeld worden met de Pieten. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de gele manen. Bij de Sint in de Hoofdpoort kan een stempelkaart gehaald worden en na afloop kan deze kaart weer ingeleverd worden bij de Sint voor een Pietendiploma. De pietentocht is van 12:00 tot 14:00 uur en deelname is gratis.

Op zondag 24 november staat de SSK Sinterklaasshow op het programma. Deze show is in het Theater in het Klavier. Er zijn 2 shows: 13:00 en 15:00 uur. Kaarten kosten €3 en zijn verkrijgbaar bij Foto Bardie in de Mgr. Völkerstraat 36 in Kaatsheuvel. Lukt het Muziekpiet om een verrassing voor Sinterklaas te regelen?

Dinsdag 19 november (gisteren) start de kaartverkoop voor het Ontbijtfeest met de Sint. Op zondag 1 december kan er ontbeten worden met de Sint en zijn Pieten. Als de buiken gevuld zijn, kunnen er met de Pieten spelletjes gedaan worden. Kaarten kosten €5,- en zijn verkrijgbaar bij Foto Bardie, Mgr. Völkerstraat 36, Kaatsheuvel. Minimumleeftijd 4 jaar. Beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Bron: De Duinkoerier, 20 november 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top