skip to Main Content

Gemeente Loon op Zand zet zich in tegen kanker

In gemeente Loon op Zand wordt in 2020 de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Een indrukwekkend evenement dat in het teken staat van hoop, eerbetuiging en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad).

Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei activiteiten plaats.

SamenLoop voor Hoop Loon op Zand is een initiatief van KWF, dat hard op zoek is naar mensen die willen helpen bij de organisatie. KWF-Relatiemanager Evelien de Ruiter: “We willen er graag een groot succes van maken en Loon op Zand op deze mooie manier echt op de kaart zetten, maar daar hebben we wel hulp bij nodig. De organisatie bestaat uit verschillende teams. We zitten momenteel in een oriënterende fase waarbij we meerdere kartrekkers zoeken. We zoeken bijvoorbeeld commissieleden voor de teamwerving, logistiek, communicatie, survivors ((ex-)kankerpatiënten), financiën, amusement, ceremonies en eventueel voor een KinderLoop. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!”

Mensen die willen helpen bij de organisatie kunnen contact opnemen met Evelien de Ruiter via 06 – 21 42 61 90 of eruiter@kwf.nl.

Bron: Loon op Zand Nieuws 17 september 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top