skip to Main Content

Foodtruckfestijn krijgt een nieuw jasje

Op 30 augustus, 31 augustus en 1 september is het weer tijd voor het Pieckplein Foodtruck Festijn! Met een vernieuwde inrichting steekt de organisatie het festival in een nieuw jasje.

Het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel wordt omgetoverd tot een waar foodlovers-paradijs met heerlijke vers-bereide gerechtjes uit de diverse foodtrucks en koude sprankelende drankjes.

Een greep uit het foodtruck-aanbod
Met trots presenteren wij meerdere lokale foodtrucks waaronder Tony and the Smokers en Proeff. Tony and the Smokers brengen worst en pulled pork recht van de smoker. Proeff is het adres in Kaatsheuvel en omstreken voor alle levensgenieters en “fijnproeffers”. Dit jaar komen ze naar het Foodtruck Festijn met een uitgebreid aanbod aan kaas- en tapas-delicatessen. Oerburger staat met rijkelijk belegde biologische hamburgers van de buitenbarbecue. Aroi Thai bereidt authentiek Thais eten vers vanuit hun foodtruck. Naast Pad Thai kunnen ze op bestelling zes curry’s in een ongekend hoog tempo serveren. Foodpacker staat met ‘de kinderkoets’ op het plein met churros, wafels, suikerspinnen en meer! Wie houdt er allemaal van zoetigheid? Esta Loco brengt dit jaar overheerlijke Surinaamse cuisine naar het Anton Pieckplein. Kom maar door met dat pittige eten!

Muziek
Om het festivalsfeertje compleet te maken mag lekkere muziek natuurlijk niet ontbreken. Vrijdag draait DJ Diederik heerlijke vinylplaatjes. Deze advocaat met een passie voor muziek weet wel hoe hij je mee terug in de tijd kan nemen. Op zaterdag rockt coverband Popcorn op het plein. Een live show van Popcorn is een ware “ear-popping” sensatie; klassieke krakers van toen en bekende hits van nu vormen een feest voor iedereen. Met opzwepende medleys en echte hits is de dansvloer altijd vol. Het repertoire bestaat uit een verrassende mix van Rock, Rock ‘n’ Roll en Soulrock met covers van artiesten zoals Elvis Presley, Smashmouth, Etta James, AC/DC, U2 en The Beatles. Zondag zorgt Dr. Feelgood voor de juiste vibes. Een kwartet muziekvrienden die ervoor kiezen muziek te maken in zijn meest zuivere vorm: terug naar de basis : akoestisch! En dat betekend het pure muziekgevoel gecombineerd met een hoog feestgehalte. Vanaf sixties, vliegend door de seventies naar de hits van nu. Van Beatles naar Doe Maar en van Elvis naar André Hazes. Kortom, popklassiekers die ‘uitgekleed’ en in akoestische vorm weer onvergetelijk worden gemaakt. Daarnaast is Dr. Feelgood uniek in zijn setting; ze brengen gewoon hun eigen huiskamer mee!

Kortom, het wordt volop genieten op het Anton Pieckplein dus zorg dat je er bij bent! Vrijdag 30 augustus trappen we het festival af om 16.00 uur tot 22.00 uur, zaterdag 31 augustus kunt u al vanaf 13.00 uur genieten tot 22.00 uur en zondag 1 september is het festival van 13.00 uur tot 21.30 uur geopend.

Voor meer informatie en updates volg on op Facebook: www.facebook.com/pg/pieckpleinfoodtruckfestijn

Bron: Duinkoerier 7 augustus 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top