skip to Main Content

Een swingende avond met de Crazy Pianos

Op zaterdag 2 november strijken de echte Crazy Pianos voor de allerlaatste keer neer in Kaatsheuvel voor een bijzonder evenement. Een groots charity event, georganiseerd door Rotary Loon op Zand, dat zal plaatsvinden in “Theater in het Klavier” en “Bij Anton”.

Voor de derde keer op rij organiseert Rotary Loon op Zand Pianos4Pardoes. De vorige twee feestavonden waren zeer succesvol. Niet alleen in opbrengst voor Villa Pardoes, maar ook in gezelligheid! Dit jaar gaat de gehele opbrengst van deze avond naar een huis, het “regenbooghuis” van Villa Pardoes. “Wij streven ernaar die zo lang mogelijk te adopteren en diverse families een onvergetelijke week te bezorgen,” aldus Jeroen Sleenhoff.

In Villa Pardoes zijn twaalf themahuizen: één voor elk gezin. Elk huis is ingericht in een eigen sprookjesachtige sfeer, van Barbie tot Sneeuwwitje en van Safari tot 1001 nacht. Alle themahuizen zijn van alle gemakken voorzien. Jeroen Sleenhoff: “Wij gaan ons inzetten voor het regenbooghuis. We hebben maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen om minimaal 3 maanden lang het regenbooghuis van Villa Pardoes volledig te sponsoren!”

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke, gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken aan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Naast Crazy Pianos ook Dr. Feelgood Live

Jeroen Sleenhoff: “Om ons doel te behalen heeft Rotary Loon op Zand een fantastisch feest georganiseerd dat in het teken staat van gezelligheid, plezier en dansen. Voor de laatste keer hebben wij de Crazy Pianos weten te strikken en zij weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. De zingende, swingende, uitdagende en humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano’s maken er weer een muzikale rollercoaster van.”

Naast de Crazy Pianos komt niemand minder dan Dr. Feelgood Live! Zij treden in het bargedeelte van Het Klavier op. Dr. Feelgood is een kwartet dat ervoor kiest om muziek te maken in de meest zuivere vorm, terug naar de basis: akoestisch en dat betekent… het pure muziekgevoel gecombineerd met een hoog feestgehalte. Het brede repertoire is zo samengesteld dat je als luisteraar altijd wel ergens een gegarandeerde ‘oh ja!’-ervaring beleeft. Vanaf de sixties, vliegend door de seventies naar de hits van nu. Van de Beatles naar Doe Maar en van Elvis naar André Hazes! Kortom, popklassiekers die ‘uitgekleed’ en in akoestische vorm onvergetelijk worden gemaakt.

Wil je dit goede doel steunen én wil je een gezellige avond met de “Crazy Pianos” en Dr. Feelgood Live in Kaatsheuvel? Info via www.rtry-events.nl

Bron: De Duinkoerier, 9 oktober 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top