skip to Main Content

Drukke tijden voor de Sint in Kaatsheuvel

Sinterklaas krijgt het in Kaatsheuvel wel erg druk. Het begint al met de uitzendingen van het SSK Journaal. Er zijn voorafgaand aan de intocht weer 5 afleveringen te zien van de avonturen van Sint en zijn pieten, onderweg naar Kaatsheuvel. Deze uitzendingen starten op maandag 11 november en zijn te zien via YouTube en Facebook.

En dan hét hoogtepunt: De Verlichte intocht! Deze is op zondag 17 november vanaf 17:15 uur en vertrekt vanaf het Wilhelminaplein en eindigt op het Anton Pieckplein. Uiteraard wordt er spectaculair afgesloten op het Anton Pieckplein.

Zaterdag 23 november wordt er weer in samenwerking met SIK (Shoppen in Kaatsheuvel) een Sintactiviteit in het centrum van Kaatsheuvel georganiseerd. In diverse winkels zijn leuke activiteiten met pieten. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de gele maan.

Op zondag 24 november wordt de Sint weer verrast in de SSK Sinterklaasshow in Het Klavier. Er zijn 2 voorstellingen: om 13:00 uur en om 15:00 uur. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar vanaf 6 november bij Foto Bardie, in de Mgr. Völkerstraat te Kaatsheuvel. GEEN reserveringen en GEEN pin! Elke bezoeker, groot of klein, dient in het bezit te zijn van een entreekaartje.

Op zondag 1 december kan er ontbeten worden met Sinterklaas en enkele pieten. In de Gildenbond wordt vanaf 9:30 ontbijt geserveerd. Deelname kost €5,-. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen. De minimumleeftijd is 4 jaar.

Houd voor actuele informatie de Facebookpagina van Stichting Sinterklaas Kaatsheuvel in de gaten!

Bron: De Duinkoerier, 6 november 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top