skip to Main Content

De tweede editie van de Villa Pardoes WinterRun

Op zaterdag 14 december vindt in Kaatsheuvel de tweede editie plaats van de Villa Pardoes WinterRun. De opbrengst van deze gezellige sponsorloop komt ten goede van Villa Pardoes.

Het gaat om een loopwedstrijd én een wandeltocht. De loopwedstrijd heeft afstanden van 6 (start 14:30) en 10 km (start 16:00) en een KidsRun (start vanaf 17:30). Bij de wandeltocht (start 14:45) kan gekozen worden uit 7 en 11 km. Vanaf de start op het Anton Pieckplein lopen alle deelnemers een ronde door een deel van Kaatsheuvel en langs de Efteling, richting Villa Pardoes. Vervolgens gaan zij dwars door de Villa en finishen na terugkeer in het centrum op het Anton Pieckplein.

Sommige woningen, appartementen of zakenpanden liggen aan of in de directe omgeving van het parcours. Dat kan mogelijk die middag voor enige (parkeer)overlast zorgen. In overleg met de gemeente doen wij er alles aan om dit tot een minimum te beperken.Er zullen die middag voldoende verkeersregelaars worden ingezet om de veiligheid van de lopers én de inwoners van Kaatsheuvel te garanderen. Het vriendelijke verzoek is dan ook om hun aanwijzingen te respecteren en op te volgen. Uiteraard bent u allemaal van harte welkom om in het bruisende centrum van Kaatsheuvel bovengenoemde activiteiten bij te wonen. De start en finishlocatie van de WinterRun op het Anton Pieckplein zijn met muziek en andere feestelijkheden omgeven. Kortom, er is die dag veel te doen in Kaatsheuvel. Maar dit kan, zoals gezegd, enig ongemak met zich meebrengen. Wij vragen uw begrip en willen op voorhand onze verontschuldigingen aanbieden als u dit persoonlijk treft.

Bron: De Duinkoerier, 11 december 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top