skip to Main Content

Dansend het weekend in en meezingen op zaterdag Bij Anton

Dit weekend Bij Anton staat in het teken van gezelligheid. Op vrijdag keert het maandelijkse evenement Club Anton terug. En op zaterdag is de eerste editie van de karaoke avond georganiseerd door 20Something. Dit beloofd dus een groot feest te worden!

Zin om los te gaan op jouw favoriete hitjes? De nummers waar je trots op bent en alle guilty pleasures. Van hiphop tot moombathon, Nederlandstalig tot dance, de 90’s of Zero’s. Het belangrijkste is dat er op gedanst kan worden. Op vrijdag 8 februari vindt de 2e editie van Club Anton ‘Draait Maar Door’ plaats. Hierbij wordt elke 20 minuten aan het rad gedraaid door een van de gasten. De categorie waar de pijl op blijft hangen is wat onze huis-DJ El Rizo draait. Vorige editie stonden de categorieën meezingers, electronic, guilty pleasures, bootylicious, gouwe ouwe en 2018 op het rad.  Deze editie bepalen de gasten drie van de zes categorieën door online hun stem uit te brengen. Verder staat de categorie love songs en carnaval op het rad. De laatste categorie blijft nog een verassing.

Op zaterdag is het tijd om mee te zingen tijdens de karaoke. It’s your time to shine! Grijp jouw kans en pak de microfoon en verras iedereen met jouw zangkunsten. Niet zo zeker van jouw talent, geen zorgen! De gehele avond wordt begeleid door 20Something die graag met je meezingen. Ga jij voor “Like a Prayer” van Madonna, “I Want It That Way” van the Backstreet Boys, “I Wanna Dance With Somebody” van Whitney Houston of toch voor “Een beetje verliefd” van Andre Hazes?

Beide evenementen vinden plaats Bij Anton van 21:00 tot 01:00 uur. De entree is voor beide evenementen GRATIS. Kom langs en vier het weekend samen Bij Anton!

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top