skip to Main Content

Cineplaza draait films

Het najaar een saaie periode? Niet voor de filmliefhebber!

Recent draaide filmclub CinePlaza de nieuwste versie van A Star is Born in het Theater in het Klavier te Kaatsheuvel, met niemand minder dan Lady Gaga en Bradley Cooper. Deze laatste schreef ook het script en verzorgde de regie.

Voor vrijdag 6 december staat Oh Lucy! op het programma, over de Japanse Setsuko die is vastgeroest in haar leven als vrouw van middelbare leeftijd. Een cursus Engels en een blonde pruik transformeren haar echter in een nieuw persoon, Lucy. Een film die goed is voor een ongecompliceerd avondje uit. Ook staan de films ’20th Century Women’ (20 december) en ‘Call me by your name’ (10 januari) al op de planning. De films voor het tweede deel van het theaterseizoen worden binnenkort bekendgemaakt.

De aanvangstijd van alle films is 20:15u (zaal open om 20:00u). Uitgebreide informatie over de films die Cineplaza, het filmhuis voor Kaatsheuvel, de komende tijd voor u draait in de schitterende theaterzaal van Het Klavier te Kaatsheuvel is te vinden op www.theaterinhetklavier.nl

Kaartjes zijn ook online te bestellen, maar ook verkrijgbaar aan de kassa Bij Anton. Bent u een filmliefhebber en lijkt het u leuk om mee te denken over het programma, om bezoekers te verwelkomen of zelfs om de film te draaien? Kom dan het team van filmclub Cineplaza versterken.

Bron: De Duinkoerier, 27 november 2019

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top