skip to Main Content

Christel de Laat in Theater in het Klavier Kaatsheuvel

Op zaterdag 8 febrauri zat Theater in het Klavier nokvol. Christel de Laat speelde in Kaatsheuvel haar voorstelling ‘Zijn daar nog vragen over?’.

Het was een avond vol dolkomische momenten die elkaar in een rap tempo opvolgden. Het publiek kon vooraf aan de voorstelling vragen opschrijven en inleveren. Christel beantwoordde tussendoor deze vragen op haar eigen hilarische manier. Hierdoor was er veel interactie met het publiek. Het was een geweldige avond, waarbij heerlijk ongecompliceerd werd gelachen over hele herkenbare situaties. We moeten immers zoveel keuzes maken, zelfs koffie of thee bestellen is tegenwoordig al zo’n gedoe. Hier gaat ze uitgebreid op in.

In de foyer nam Christel na haar optreden nog alle tijd om met het publiek op de foto te gaan en een praatje te maken. Christel is een rasechte Bourgondische Brabantse uit Schijndel, een cabaretière die met haar aanstekelijke lach iedereen een heerlijke avond heeft bezorgd.

Kijk op de site www.theaterinhetklavier.nl voor het steeds groeiende aanbod van muziek, film, theater en meerdere podiumkunsten. Het aanbod is zeer afwisselend en dat alles voor een vriendelijke prijs. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent. We hopen Christel de Laat het volgend theaterseizoen 20/21 nogmaals te kunnen programmeren met haar nieuwe show.

Bron: De Duinkoerier, 12 februari 2020

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top