skip to Main Content

20Something presenteert concert MIRROR

Op 14 maart organiseert zanggroep 20Something een compleet concert in ‘Het Klavier’ in Kaatsheuvel. Na maanden repeteren is het tijd om zowel oude als nieuwe nummers aan het publiek te laten horen. Om meer te weten te komen over de vereniging en het avondvullende programma op 14 maart, hebben we een interview gehouden met één van de oprichtsters, Maaike Timmermans – Voogd.

Wat is 20Something?

Wij zijn een zanggroep, bestaande uit 11 vrouwelijke leden en muzikaal begeleider Nick van Oorschot. We komen allemaal uit de regio Kaatsheuvel en delen de passie om samen mooie liedjes te zingen. Iedere donderdagavond repeteren we met heel veel plezier. De nummers die we zingen zijn erg gevarieerd en altijd meerstemmig. We bestaan sinds 1 januari 2014 en dit jaar organiseren we, na ‘SWITCH’ in 2018, ons volgende concert genaamd: ‘MIRROR’.

Wat kunnen we verwachten op 14 maart?

Op 14 maart staat het concert in Het Klavier in het teken van ‘MIRROR’. We zullen een gevarieerde avond verzorgen waarbij we zowel rustige nummers onder begeleiding van Nick op gitaar als uptempo nummers onder begeleiding van live-band The Few ten gehore zullen brengen. Als afsluiter komt DJ Soundblenders ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer komen. Een mooie samenwerking die een extra dimensie geeft aan het concert.

Wat is jouw favoriete nummer?

Moeilijke vraag. Ons repertoire is erg gevarieerd, maar persoonlijk vind ik onze medleys fijn om te zingen. De medleys brengen ons terug naar de 90’s, waardoor het moeilijk is om stil te blijven staan. Maar ook ons allereerste nummer ‘jar of hearts’ is fijn om te zingen, omdat we hier het publiek mee kunnen ontroeren.

Hoe kan ik er bij zijn?

Allereerst 14 maart 2020 blokken in de agenda. Het concert vindt plaats in Het Klavier in Kaatsheuvel, Anton Pieckplein 1 en start om 20:00 uur. De tickets zijn te verkrijgen Bij Anton, of via de leden van de zanggroep. Check de Facebookpagina – zanggroep 20Something – of stuur een e-mail naar 20somethinginfo@gmail.com.

“We willen heel graag alle sponsoren bedanken, want zonder hen zou deze avond absoluut niet mogelijk zijn! We pakken groots uit en hopen op een volle zaal.”

Bron: De Duinkoerier, 12 februari 2020

Theater in het Klavier © 2024 | Realisatie door Two Step Web & Marketing | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Samenwerking met Stichting Muziek, Evenementen en Bevordering Amateur Muziek | KvK: 18065400

Back To Top